Extreme-aktiviteetteja Pärnussa

Ehkä extreme on hieman extreme ilmaisu tässä yhteydessä, mutta olen työharjoitteluni puitteissa päässyt kokemaan muutamaa aika mielenkiintoista juttua! Kummastakaan en saanut tarpeeksi kuvia omaa postausta varten, mutten voi jättää mainitsemattakaan!

Ensimmäinen hurjastelu oli konkreettinen hurjastelu kun kävimme karting-radalla blogiporukan ollessa täällä. Ryhmän nuorimmainen, 5-vuotias poika halusi kovasti radalle ajamaan eikä aikuisten joukosta löytynyt toista vapaaehtoista kuskia karting-keskuksen työntekijän lisäksi. Katseiden kääntyessä minuun lupauduin ajamaan ja niin me kiisimme varmaan 10 kierrosta pitkin karting-rataa samalla kun työntekijä autoili muiden lasten kanssa. Hauskaa kyllä oli vaikka täytyy sanoa että voin aika helposti pahoin tuollaisissa tosi lujaa menevissä lajeissa enkä olisi ehkä kestänyt enempää kierroksia. Apukuskini sensijaan hyppäsi innokkaasti kartingkeskuksen työntekijän kyytiin ja ajoi varmaan satasta hänen kanssaan. (Pärnun Kartingkeskus sijaitsee osoitteessa Savi 36, hiukan kaupungin ulkopuolella)

DSC_0220

Toinen mielenkiintoinen kokemus oli eilen kun menimme työporukkani kanssa testaamaan pakohuonepeliä. En ollut sellaistakaan koskaan ennen kokeillut ja voin myöntää että pelkäsin ihan hulluna! Onneksi yhteistyössä työkavereitteni kanssa saimme ratkottua hyytävän KGB-aiheisen pakohuoneen ja jäimmekin sitten vapaaehtoisesti testaamaan vielä toista huonetta joka meni hieman paremmin. Toi myös oman mausteensa kokemukseen, että porukkamme oli toki ensisijaisesti eestinkielinen, mutta selviytyi survival horrorista sekoituksella eestiä, englantia, suomea ja ehkä vähän siansaksaakin. En voi kauheasti spoilata pakohuoneen tapahtumia tietenkään, mutta sen sanon että yllättävän hauskaa (ja pelottavaa) oli ja että Pärnusta löytyy useampikin vastaava paikka. Tällä yrityksellä on pakohuoneita myös esimerkiksi Pärnun vankilassa. (Kävimme pakohuoneessa osoitteessa Papiniidu 50)

DSC_0472
Otin tämän kuvan oikeastaan, koska mielestäni vasemmalla oleva kerrostalo oli jotenkin viehättävä. Pakohuone oli oikealla olevan betonitalon alla.
DSC_0471
Pakohuoneeseen päästiin talon kellarikerroksen kautta.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s