Työkuulumisia

Koko ajan mietin, että pitää kirjoittaa siitä ja tästä ja tuosta ja postausideoita on hirveä määrä – niin on kuitenkin myös tekemistä joten hitaasti laahaten koitan palauttaa kirjoitustahtini ennen kuin koko harjoittelujakso on hujahtanut ohi! Se tuntuu realistiselta uhalta koska aika on mennyt ihan hirveän nopeaan. Miten voin olla jo ulkomaan harjoittelun puolessavälissä? Toisaalta harjoittelupaikassa tuntuu siltä kuin olisin ollut siellä pidempäänkin. Minulla on kertakaikkiaan käynyt tuuri sillä työtoverini ovat aivan ihania ja mikä parasta, tunnen samalla oppivani uutta ja olevani oikeasti hyödyllinen työyhteisön jäsen!

DSC_0388
Näkymä St. Peterburg-hotellin parvekkeelta vanhankaupungin kattojen ylle.

Työtehtävät vaihtelevat asiakaspalvelusta ja neuvonnasta kielenkääntämiseen ja sosiaalisen median päivittämiseen. Muistutan vielä kaikkia vähänkään halukkaita seuraamaan Löydä Pärnu-Facebook-sivua jonka toisena ylläpitäjänä toimin harjoittelun ajan. Olen päässyt testaamaan osaamistani myös nettisivujen päivittämisen suhteen, sillä olen uusinut suomenkielistä versiota Visit Pärnu-verkkosivusta.

Torstaina kävimme jälleen tutustumassa uuteen potentiaaliseen kohteeseen Pärnun alueella, konferenssi- ja majoituspalveluita tarjoavaan St. Peterburg-hotelliin. Tutustumiskäynnit ovat olleet todella mielenkiintoinen tapa sekä tutustua Pärnun monipuoliseen tarjontaan, että päästä arvioimaan näiden palveluiden ominaisuuksia ja vetovoimaisuutta. Erityisesti suomalaisena on ollut mielenkiintoista päästä tutustumaan kohteisiin ja palveluihin, sillä on fakta että suomalaiset ovat täällä iso asiakassegmentti.

DSC_0373
Seuraavat kuvat St. Peterburg-hotellin yleisistä tiloista.

DSC_0374

DSC_0390

Nyt huomaan kirjoittamisen vaativan niin jatkuvaa oikolukemista (enkä edelleenkään ole varma lauseiden järjellisyydestä), että taidan palata huomenna asiaan. Tänä(kin) viikonloppuna olen käyttänyt jokaisen vapaahetken uusiin kokemuksiin ja nähtävyyksiin, joka on ollut aivan ihanaa ja korvaamatonta, mutta vaatii nyt pitkät yöunet ennen uuden työviikon alkua.

DSC_0403
Loppukevennyksenä pieni vilkaisu ravintolaviikon puitteissa Hedon Span Resto Akordissa syödyn lounaan jälkiruokaan. Söin ravintolaviikon puitteissa kolmessa eri ravintolassa (yhdessä niistä kahdesti). Tämä työtovereiden kanssa syöty lounas oli minulle henkilökohtaisesti heikoin kokemus, muihin palaan vielä seuraavissa postauksissa!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s