Ensimmäinen päivä Pärnussa

Tulin eilen töihin kello yhdeksitoista. Pärnu Visitor’s Centre sijaitsee Pärnun vanhassa kaupungintalossa, joka on huomiotaherättävän kaunis rakennus vanhassakaupungissa. Täällä oli eilen poikkeuksellisen hiljainen päivä, joten olimme lähinnä kahdestaan yhden työtoverini kanssa, joka otti minut vastaan. Täällä ollaan todella mietitty, mitä kaikkea työssäoppimisjaksooni voisi sisältyä, jotta se olisi minulle mahdollisimman monipuolinen ja pääsisin sekä oppimaan uutta että hyödyntämään osaamistani. Voin sanoa, että olin heti alusta asti innoissani!

DSC_0134
Kuvassa näkyy työssäoppimispaikkani, keltaisessa talossa mahtavien punaisten ovien takana.

Eilisen päivän aikana pääsin mm. palvelemaan eri maista tulleita asiakkaita (täällä on paljon suomalaisia, mutta myös monesta muusta maasta olevia matkailijoita kävi yhdenkin päivän aikana), ottamaan valokuvia sosiaalista mediaa varten, vastaamaan sähköposteihin, päivittämään sosiaalista mediaa ja tekemään paperitöitä. Monipuolisuus todella innostaa ja motivoi oppimaan. Täällä on valtavasti kaikenlaista Pärnu- ja Viro-aiheista materiaalia ja koitin myös lukea kaiken minkä ikinä ehdin oppimaan. Nyt minun täytyy vain iltaisin ja viikonloppuihin mennä kaikkiin niihin paikkoihin joista olen lukenut niin voin suositella niitä kokemuspohjaltakin!

DSC_0122
Merenrannassa on vielä kylmä mutta Pärnun ranta tekee vaikutuksen kirpeällä kevätsäälläkin!
DSC_0105
Meri on vielä jäässä, mutta sulaa kyllä varmasti harjoitteluni aikana.

Illalla palasin majatalolle ja kävin sen vieressä olevassa Kaubamajakas-kauppakeskuksessa syömässä ihan vain Hesburgerissa. Olin tosi väsynyt kaikesta sykkimisestä ja menin jo kahdeksan aikaan takaisin huoneeseeni ja nukahdin aikaisin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s