Tallinna

Blogi tulee edelleen olemaan hiukan kuvaköyhä koska en täällä Tallinnassa jaksanut kaivaa mun oikeaa kameraa esille – koitan tähdätä siihen että ottaisin ihan kunnon kuvia mutta tänä iltana räpsin vain pari hämärähköä kännykkäkuvaa.

Saavuin tänne 18 aikaan hyvin kypsyneenä laivamatkaan – en ole ikinä ollut hyvä merenkäynnin kestämisessä ja taudin jälkeen se tuntui erityisen hankalalta. Kököttelin Tax Freen edessä valmiina nousemaan maihin melkeen koko matkan, mutta onneksihan matka on superlyhyt joten nopeasti se meni.

Kävelin satamasta hostellille. Matka oli noin kaksi kilometriä eli tosi mukava käveltävä, tokikin kuukauden tavaroiden vetäminen vetolaukussa vanhankaupungin mukulakivillä hieman hidasti menoa mutta eipä mulla muutenkaan ollut kiire. Majatalo on aivan ihana, ihan vanhankaupungin ytimessä olevalla Viru-kadulla sijaitseva Viru Backpackers. Täällä on tahrattoman siistiä ja yhden hengen huone on sisustettu käytännöllisen tyylikkäästi. Voin kuvitella että pidemmällä visiitillä myös yhteisiä tiloja tulisi arvostamaan, täältä löytyy keittiö, telkkari, videoita, kirjoja ja vaikka mitä. Toivon että Pärnun majoitukseni on edes vähän yhtä kiva niin kaikki on hyvin.

Mun sukulaisilla on täällä semi-kantapaikka kohvik nimeltä Must Puudel ja suuntasin sinne iltaruoalle. Ruokahalu ei vieläkään ole kovin hyvä, mutta mozzarella-salaatti oli herkullinen ja söin sen urheasti kokonaan. Nyt olen takaisin majatalolla ja ajattelin oikeastaan alkaa nukkumaan koska huomenna on tosi aikainen herätys. Soittelin myös kotiin muutaman kerran niin nyt on hyvä mieli mennä nukkumaan!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s